Vanavond mocht er onder hele strenge omstandigheden weer getraind worden voor onze jeugd t/m 18 jaar. En wat waren ze allemaal weer blij!

T/m 13 jaar mochten de kinderen weer normaal trainen. Wel moesten hier de trainers de 1,5 meter aanhouden en al het materiaal moet volledig gereinigd worden door onze vrijwilligers die hiervoor klaarstaan.

Al het materiaal kunnen we reinigen dankzij Van de Pol dienstverlening en De Korrel beheer, beide uit Terschuur. Deze sponsoren hebben de reinigingsmiddelen en benodigdheden hiervoor gesponsord. Hartelijk dank hiervoor!!

De jeugd van 13 t/m 18 jaar moesten allemaal aan de 1,5 meter afstand voldoen, zowel trainers als kinderen. Dit zal voor de komende periode de nieuwe standaard zijn. Hou je aan de looproutes, desinfectie verplichtingen en luister naar de Corona verantwoordelijke en jullie trainers op het sportpark! De Corona verantwoordelijke zijn te herkennen aan de gele hesjes.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn na berichtgeving vanuit de overheid voor onze sport houden we jullie uiteraard op de hoogte! Geniet allemaal weer van het sporten en blijf gezond!