KORFBALFIT

Korfbalfit: zonder competitie, toch conditie! 

Wat is korfbalfit?
Korfbalfit is een leuke manier om kennis te maken met korfbal en geeft tevens de gelegenheid aan gevorderde korfballers het spelletje op een nieuwe manier weer op te pakken. Ouders, oud-speler en andere geïnteresseerden kunnen zonder (competitie)verplichtingen meedoen aan korfbalfit en zo elke woensdagavond een uur sporten bij K.V. Revival vol variatie en gezelligheid.

Wat doe je bij korfbalfit?
Het aanbod van korfbalfit bestaat uit een ‘fit’ gedeelte, met o.a. conditie, kracht en core-stability. Het andere gedeelte bestaat uit een aantal leuke korfbalgerichte oefeningen en soms een onderling wedstrijdje.

Het verenigingsleven
Uiteraard ben je bij je lidmaatschap ook van harte uitgenodigd om mee te doen met het verenigingsleven van K.V. Revival. Drink gezellig een drankje in de kantine na de training en neem deel aan evenementen en activiteiten die georganiseerd worden door de club.

 

Lijkt korfbalfit jou ook leuk? Neem voor meer informatie gerust eens contact op met tc@kvrevival.nl of kom eens kijken bij een training op het sportpark. De trainingen vinden plaats op woensdagavond van 20.00 – 21.00 uur onder begeleiding van Rianne ten Brink. 

 

UPDATES

Eerste return voor Revival tegen Regio’72

Eerste return voor Revival tegen Regio’72

Zaterdag 5-2 speelt Revival-1 uit bij Regio in Vaassen. Een belangrijk vierpunten duel, want Regio staat met drie punten onderaan en Revival met vijf punten op een gedeelde vijfde plek. Als Revival weet te winnen komt handhaving en de top vier erg dichtbij. Weet Regio...

Revival-2 tegen OA-5 gaat niet door!

Revival-2 tegen OA-5 gaat niet door!

Zaterdag 28-1 gaat de wedstrijd van ons tweede team NIET DOOR. Oost Arnhem 5 komt niet naar Barneveld. Deze wedstrijd zal op een nader te bepalen moment worden ingehaald. Extra reden dus om bij A1 of 1 te komen kijken!!

Koploper Oranje-Zwart op bezoek bij Revival

Koploper Oranje-Zwart op bezoek bij Revival

Zaterdag speelt Revival-1 thuis tegen Oranje-Zwart uit Zwolle, het sterkste team in deze tweede klasse tot nu toe. Weliswaar verloren de Zwollenaren na vijf opeenvolgende overwinningen, afgelopen zaterdag onverwacht tegen HKC, de huidige nummer twee. Dus...