Vrijdag; Zo, Matthijs,…..wat heb je gedaan? Ik moet echt vroeg m’n bed uit op zaterdag, omdat we al om 8:15 uur moeten vertrekken. Maar ik kan er helaas niets aan doen.

Na een week met zelfs twee vergaderingen over het weekend weg, mochten we op pad naar Putten. Sommige heel wakker, de ander nog gapend in de auto. We waren mooi op tijd, dus voldoende tijd om ons voor te bereiden. Voor de wedstrijd nog wat tactische zaken besproken en daarna……GAS D’R OP!!

De eerste 10 minuten waren Saige en Evi lekker op schot. Saige scoorde echt van heul ver. Niet normaal. Daarbij werd er ook goed verdedigd en was het heel leuk om te zien. Met een 1-4 voorsprong gingen we de 2e 10 minuten in. Vier andere mensen van ons er in en bij de Meeuwen ook wat andere spelers. Daar moesten we even aan wennen en bij balverlies gingen we wat te langzaam achter onze tegenstander aan. Zij wisten 3x te scoren en wij helaas niet. Maar niets aan de hand, de ruststand was 4-4.

De andere 4 hadden er weer zin in en stonden al snel klaar voor de 2e helft. Het zou heel spannend worden, want er werd om en om gescoord. Senna scoorde bijna, nadat ze er voor zorgde dat haar tegenstander dacht dat ze de bal hadden. Helaas net mis, maar Saige en Evi wisten wel te scoren. Met 1 doelpunt voorsprong (6-7) gingen we de laatste 10 minuten in. Bente, Chiel, Elynn en Jara wilden het beter doen dan de 2e 10 minuten; minder doorlaten en scoren. Ze hebben gevochten als tijgers. Chiel werd een keer om ver gesprongen, maar ging gewoon door, want hij voelde de winst. Via goed samenspel stond ineens Bente helemaal vrij, de bal ging er bijna in. In de tegenaanval scoorde De Meeuwen, dus moesten we nog harder werken. Met nog 2 minuten op de klok schoot Chiel…..op het randje, rollend over het rand….en er weer uit. Maar wie ving de bal!! Jara!! En vanuit een onmogelijke draai schiet ze de bal er in; 7-8. Gelijk weer vol verdedigen en niets meer tegen krijgen. Elynn en Chiel pakten er verschillende ballen tussen uit. Jara was aan het kleven bij de beste heer en Bente tikte af en toe de bal er tussen uit.

Dat is gelukt! Wat een strijd! Goed gedaan toppers!