Revival start met een uitwedstrijd in en tegen Elburg. Dat zal geen gemakkelijke opgave worden, want het team van trainer Schimmel gaat goed getraind, maar gehavend op reis.
De selectie kent maar liefst 3 invallers en dus mag er niet al teveel worden verwacht van het terschuurse team. Elburg is verleden jaar na een zware strijd nipt kampioen geworden in hun poule in de tweede klasse en acteert nu dus, na twee jaar afwezigheid, weer in de eerste klasse. Daarin draait Revival voor het derde achtereenvolgende jaar mee, verleden jaar resulterend in een vijfde plaats. De tegenstander is geen kandidaat voor het kampioenschap, maar wellicht te sterk voor een incompleet Revival. Aanvang is om half vier op het Burg. Bode sportpark.

Revival-2 gaat uiteraard dan ook incompleet van start maar wel met Amber als debutant en Jeffrey weer terug van lang weggeweest. Ook tegen Elburg, en ook hier hetzelfde verhaal; Elburg-2 mag niet worden gerekend tot de toppers in deze poule op basis van het resultaat van verleden jaar, maar ook hier zal het met een Revival fantasie-opstelling erg moeilijk worden om ook maar een puntendeling uit het vuur te spelen. Wie weet?

Bron: HS