Vrijdagavond is op sportpark “Overbeek” weer het jaarlijkse straten korfbal toernooi gehouden, georganiseerd door Revival. Bij de volwassenen werd in drie poules een voorronde afgewerkt waarna de teams naar sterkte zijn ingedeeld. Onder prachtige weersomstandigheden kwam uiteindelijk Next Generation als eindoverwinnaar uit de bus en kon het team de befaamde Cees Cup worden overhandigd. Op het podium werd als tweede het Borre(l)team en als derde de Schimmelsteeg gehuldigd.

Bij de jeugd kwamen ook acht teams in actie, soms verkleed volgens het thema sprookjes. Winnaars van groep 7/8 werd hier team “Dwergen”, bij groep 5/6 “Ajax wordt kampioen” en tenslotte bij groep 2/3/4 werd dat “De Koekemannetjes”. Een eervolle vermelding is uitgereikt aan Roodkapje, dit team kwam binnen de lijnen met vier echte Roodkapjes en 1 heuse wolf, zij wonnen de prijs voor het best verklede jeugdteam.

Na afloop bleef het natuurlijk lang gezellig in de kantine en kon de traditionele reis worden verloot, hier werd Eric van de Glind de winnaar. De organisatie spreekt middels voorzitter Jeffrey van de Bunt van een zeer geslaagd, sportief en heel gezellig evenement.