Revival is er in geslaagd om een nieuwe hoofdtrainer vast te leggen. Jan van Essen, nu nog hoofdtrainer bij Dindoa uit Ermelo staat vanaf deze zomer voor de groep in Terschuur. De samenwerking met Dindoa komt na twee jaar in goed overleg tot een einde en de ambitieuze club wil met een andere trainer proberen de nieuwe doelstelling te behalen; een stabiele overgangsklasse ploeg te worden. Dindoa heeft nog geen nieuwe trainer vastgelegd voor zover bekend.

De Technische Commissie van Revival ziet de samenwerking met de van beroep agrarier Van Essen met vertrouwen tegemoet. Van Essen heeft een lange staat van dienst als trainer, en heeft onder andere bij Rheko uit Rheden en SDO uit Kamerik getraind waarmee hij ook zijn grootste successen behaalde en heeft zodoende overgangs- en zelfs hoofdklasse ervaring.
De huidige hoofdtrainer van Revival, Henk Schimmel, is (in goed overleg met de TC) dus aan zijn laatste seizoen bezig in Terschuur en moet zijn team in de zaal nog wel in de eerste klasse zien te houden. Schimmel heeft fantastisch werk geleverd in Terschuur in de afgelopen vierenhalf jaar. Bij zijn komst was het kleine Revival in de zaal juist gepromoveerd naar de eerste klasse, onder de kundige leiding van trainer Jan-Willem van Ede (die daarvoor Revival-2 trainde) en speelde het op het veld nog tweede klasse. Onder Henk Schimmel wist Revival al snel de titel te pakken op het veld (wie herinnert zich het feest na afloop in de kantine niet…?) en zo uit te groeien tot een stabiele eerste klasse club in de zaal en op het veld. Schimmel verlaat de club wellicht niet helemaal en blijft mogelijk nog bij de jeugd en opleidingen betrokken. Revival bedankt Henk vanaf deze plaats dan ook alvast voor al zijn inzet en hoopt dat de zaal en veld nog tot een mooi einde kunnen worden gebracht samen!