In dit gekke coronajaar is er gelukkig wel, zoals we gewend zijn, de Grote Clubactie!! Of nou ja.. zoals we gewend zijn.. het is natuurlijk een beetje anders door de coronamaatregelen.

Wij zijn al twee jaar achter elkaar bij Robert van Pijkeren geweest van Ingenieursburo Gravitas om daar een superlot te verkopen. En ook dit jaar hebben we gevraagd of hij weer een superlot wilde kopen. En dat wilde hij!! Superfijn dat Robert zo onze korfbalvereniging steunt!!

Met in achtneming van alle coronamaatregelen hebben we het superlot ondertekend en via de koeriersdienst naar Robert gestuurd en hij heeft het ook ingevuld en ondertekend, kijk maar op de foto!! Heel erg bedankt voor de steun Ingenieursburo Gravitas!!!!

Ingenieursburo Gravitas is een heel mooi bedrijf die je om hulp kunt vragen als je bijvoorbeeld een constructieberekening nodig hebt wanneer je je huis gaat verbouwen. Ook voorziet Ingenieursburo Gravitas je in bouwkundig advies, ze zijn gespecialiseerd om met je mee te denken en goed onderbouwd advies te geven. Ook geven ze kostendeskundig advies in bouwprojecten. Dus mocht je zoiets nodig hebben; Bel dan naar Robert!

Robert, heel erg dank voor je steun aan onze korfbalvereniging!!

Groetjes,

Tygo en Yara