Vroeg ons bed uit, want we moesten al om 7.45u vertrekken naar Nunspeet. Zelfde tegenstander als vorige week. Toen helaas verloren, dus we wisten dat we aan de bak moesten..

Paar minuten voor de wedstrijd is nog niet iedereen wakker. Dan maar even een duwspelletje om fanatiek te worden en het helpt!! We staan na 10 minuten spelen al met 1-5 voor. Jara is op schot en ook Maja had een mooi doelpunt.

Verse spelers in het veld voor het tweede kwart. Hellas neemt veel doorloopballen. Daar hebben we gelukkig op getraind, dus we houden er best wat tegen. Heel erg knap. Saige blokt haar tegenstander al goed uit onder de korf en scoort 2 mooie doelpunten. En Evi scoort zelfs zonder te kijken. We mogen weer even uitrusten bij 4-8.

De volgende 10 minuten pakken Senna en Maja er een paar mooie ballen tussenuit, maar we scoren helaas net niet. Hellas pakt wel een puntje mee: 5-8.

Je zou zeggen; dit kan niet meer mis gaan! En dat klopt ook 🙂 Chiel staat supergoed te verdedigen, waardoor Saige (2x) en Fenne kunnen scoren. We gunnen Hellas ook nog een doelpuntje. Eindstand 5-11.

Hard gewerkt en de punten mee naar Terbroek!!