Pffff….8:30 uur verzamelen. Wat vroeg! En weer een paar die een feestje hadden op vrijdagavond. Geen goede combi. Dat bleek ook wel, want na 10 minuten stonden we 0-2 achter. Twee momenten van slapen en Woudenberg scoorde.

Dat moest anders, dus Matthijs gaf de andere vier kids een duidelijke opdracht mee. Niet stilstaan, blijven bewegen. Hmmm,….ze scoorden nog een keer (0-3). Wat gebeurd hier? Dus nog harder schreeuwen langs de kant. En daar kwam onze charmante Saige om de hoek! Boem, boem! Twee keer scoren. Zo gingen we de rust in.

In de tweede helft hebben we verdedigd als tijgers. De tegenstander kon niet veel en soms hadden ze de bal heel lang vast. Maar ze scoorden niet meer, omdat we er heel goed bij stonden. Evi, Bente en Saige (nog 2) wisten het mandje wel te vinden. Waardoor we na een achterstand van 0-3, dus wonnen met 6-3!

Volgende keer gelijk vanaf het begin wakker zijn, want dan is het iets minder spannend voor de toeschouwers en coaches. Gelukkig mogen we dan wat later starten.