Het is eindelijk zover! Iedereen kan zich inschrijven voor HET EVENEMENT van dit voorjaar. The bookmakers club gaat zaterdag 27 maart om 19.00 uur open, de avond zal ongeveer tot 00.00 uur gaan duren. Jullie zullen online ontvangen worden door een gastheer, zorg ervoor dat je optijd inlogt om de bookmakers niet te laten wachten. Je kunt dan weleens te laat zijn om er vandoor te kunnen gaan met grote prijzen! Hiervoor zijn een aantal technische zaken nodig.

Zorg voor:

* een goede netwerk verbinding.

* Een laptop/ tablet met geluid en het liefst een camera als webcam.

* Aparte telefoon om te kunnen whatsappen (1 per adres)

* een bijpassende outfit zichtbaar op beeld (zie bijgaande afbeelding)

De opgave voor deze avond gaat als volgt. Stuur de samenstelling per adres naar 0615167834 (Jeffrey van de Bunt), hierbij het aantal aanwezige personen (en namen) op het adres, een 06- nummer van 1 contactpersoon van dat adres en een e-mail adres om de uitnodiging online te kunnen ontvangen.

Er wordt deze avond ook aan de inwendige mens gedacht, er zal dus overdag een bookmaker langskomen om een speciaal koffertje achter te laten op het opgegeven adres voor het aantal opgegeven personen. Dient er rekening gehouden te worden met een allergie geef dit dan ook direct even aan bij jullie opgave. De totale kosten voor deze avond zullen €5,- p.p. Bedragen.

Kind regards,

The bookmakers.