Kom ik daar op de tribune aangelopen , zit daar Mels al helemaal klaar om de pupil van de week te zijn. 

Wat heeft hij er zin in. Een glunderend bekkie kijkt mij tegemoet. Gelukkig is hij niet alleen. Papa, mama, Tess en Sem zijn er ook bij. En kijk, daar komen opa en oma ook nog aangelopen.

Wat gezellig. Mels heeft er de hele week al zin in. Hij vind korfal zo’n leuke sport. Mels speelt in de E1. En ze hebben gelijk gespeeld met 6-6. Ook heeft hij doelpunten gemaakt natuurlijk.

Aanvallen vind hij ook het leukst, dan kan je scoren en dat doe ik zo graag. Mieke vind hij de allerbeste van het team, zij is zo goed.

Wedstrijden speel ik liever dan trainen zegt Mels, maar trainen is ook leuk hoor. Soms ga hij bij het eerste kijken bij ome Mathijs, en die is dan ook de beste van Revival natuurlijk. Het leukste bij Revival vind hij deze dag, pupil van de week zijn. Met inschieten heeft hij dan ook wel meer dan 30 x raak geschoten. 

Om bij de bespreking te zijn vond Mels wel spannend, maar ook heel leuk. Het spannendste van vandaag vond Mels toch wel de doorloper die hij mocht nemen op het grote mensen korfbal veld, maar wat ging dat goed Mels, TOP GEDAAN !

Wat vonden wij het leuk en gezellig dat jij pupil van de week wilde zijn. Wij wensen je nog heel veel korfbal plezier bij Revival. 

Ria.