Hey, kijk, wie we daar hebben, Daar komt Maud aangelopen. Maud speelt met heel veel plezier in Revival E1.

Vandaag hebben ze jammer genoeg verloren van Unitas met 6-11, maar het was wel een leuke wedstrijd. Maud vindt Mieke de beste van haar team, en Mieke en Doreen zijn dan ook haar korfbal vriendinnetjes. Misschien ga ik Rode en Sela ook wel vragen om te komen korfballen, want dat zijn ook vriendinnetjes.

Maud is gaan korfballen omdat Bente op korfbal is en haar moeder de training geeft. Trainen vindt Maud het leukst omdat ze soms zelf een training mogen bedenken. Aanvallen vindt ze het leukst, want met verdedigen moet je je armen zo lang omhooghouden dat ik daar wel is moe van word. Geweldig vindt Maud het om vandaag pupil van de week te zijn, want dan mag ik op de hoge korf schieten bij de grote spelers, en dat ging heel goed. Maar ik ben ook heel blij dat papa, mama, Suus, Noor en Doreen meegegaan zijn om te kijken.

Naast korfbal vindt Maud dansen ook heel leuk.

Maud heeft ook een hele grote idool, en dat is haar eigen mama, die kan zo mooi met bloemen werken. Later wil ook heel graag haar eigen bloemenwinkel, maar dat is niet haar enige wens, ze hoopt ook dat ze later een hele mooie grijze Fiat krijgt. Wat een mooie wensen Maud, en wat fijn dat jij pupil van de week wilde zijn. Wij hebben van je genoten.

Heel veel korfbalplezier nog verder bij Revival.