Hallo allemaal,

Gezien de huidige berichtgeving/situatie rondom het coronavirus voelen wij ons helaas, in overleg met Sinterklaas en zijn pieten, genoodzaakt om alsnog het feest op een andere manier te laten plaats vinden om het risico op besmettingen zo laag mogelijk te houden.

Hiervoor zijn een aantal regels opgesteld:

  • BLIJF THUIS ALS U OF UW KIND VERKOUDHEIDSKLACHTEN HEEFT
  • Houd als volwassenen 1,5m afstand en blijf zo veel mogelijk op je eigen (zit)plek
  • Per gezin mag er 1 volwassene mee naar binnen
  • Toegang wordt alleen verleend na een QR controle aan een ieder boven de 18 jaar

Daarnaast hebben wij gezien het grote aantal opgaven besloten om de groep in 2en te splitsen. In eerste instantie is dit op alfabetische volgorde gegaan om gemakkelijk rekening te kunnen houden met broertjes en zusjes (zo hoeft een ouder maar op 1 tijdstip te komen) en is er gekeken dat er niet bijvoorbeeld 1 teamlid in zijn eentje op het ene tijdstip moet en de rest van het team op een ander tijdstip is.

In de lijst die je donderdag op je mail ziet verschijnen zie je op welk tijdstip je welkom bent. De eerste groep zal van 14.15 uur tot 15.00 uur zijn. Vervolgens zal de 2e groep van 15.45 uur tot 16.30 uur welkom zijn.

De kantine wordt ingericht met knutsel/kleurtafels waar de kinderen die rustig op hun beurt willen wachten op een cadeautje zich kunnen vermaken, terwijl buiten op het terras het ”sinterklaasverhaal” zich afspeelt.

Mocht je om welke reden dan ook liever niet aanwezig zijn of last hebben van de inmiddels wel bekende verkoudheidsklachten/benauwdheidsklachten, meld je dan af via onderstaand mail/telefoonnummer, zodat we kunnen zorgen dat het cadeautje alsnog jullie kant op komt.

Als er in de komende dagen geen andere berichtgeving naar buiten komt verwachten wij dat we het op deze manier op een zo veilig mogelijke manier organiseren.

Wij hopen op uw medewerking en begrip.

Bij vragen kunt u contact opnemen met de jc@kvrevival.nl of bellen/appen met Simone Overeem 0611814608