Revival-1 gaat zaterdag proberen om in Westzaan twee punten te pakken tegen koploper Roda. Met slechts drie punten achterstand kan dit gat dus worden verkleind naar slechts een punt.
Thuis werd dit team verleden jaar nog nipt verslagen en ook de doelsaldo’s ontlopen elkaar niet veel dus er zijn mogelijkheden zo lijkt het.
Wel is het voorlopig de laatste wedstrijd voor Suzanne Ceelen (invalster voor de langdurig geblesseerde Maaike van Veldhuizen) die volgende week een voet operatie moet ondergaan. Dus hierna moet trainer Schimmel weer puzzelen om zijn team op sterkte te houden voor de resterende wedstrijden. Het goede nieuws is dat Revival geen druk kent om te winnen in verband met mogelijke degradatie zoals in de zaal, na de winst op Elburg afgelopen zaterdag is dat wel haast onmogelijk geworden.
Aanvang is al om twee uur in verband met de zaalfinale later die dag in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Revival-2 kent zaterdag een fantasie opstelling qua dames, met als tegenstander Synergo-4 in Utrecht. Amber, Bertine, Selena en Ilse maken het team met Alwin, Fred, Matthijs en Jeffrey compleet. Synergo werd thuis nog dik verslagen maar dat zegt weinig over zaterdag, want afgelopen zaterdag kende Revival-2 een beroerde wedstrijd.
Morgen begint de pot gewoon weer op 0-0 en zijn er voldoende kansen als de inzet en wil om te winnen er is. Maar wellicht dat de vakken nog even aan elkaar moeten wennen. Een mooie gelegenheid voor de dames om te laten zien wat ze korfballend in huis hebben. Een puntendeling lijkt vooraf een prima resultaat.