Zaterdag 27-1 komt Rheko op bezoek bij Revival in Barneveld. Een belangrijk duel voor het team van interim trainer Harry Brack, want Revival wil wegblijven van de plekken 7 en 8, maar staat samen met KC Doorn met 4 behaalde punten op plek 6 en 7. Winst op Rheko zou betekenen dat die ploeg op vijf punten achterstand komt op Revival. KCD speelt tegen Telstar en verwacht wordt dat Telstar ook deze wedstrijd wint, dus een mooie kans om ook KCD achter zich te laten.

Zo ver is het echter nog niet, met een andere speelwijze en een andere opstelling en een vernieuwde coaching is het natuurlijk de vraag hoe Revival-1 presteert zaterdag. We hopen op het beste, in ieder geval zal er wat meer moeten worden gescoord! Mits we als publiek massaal achter ons eerste team blijven staan, moet het nog steeds mogelijk blijven in de tweede klasse te handhaven. Aanvang is om 14:50

Revival-2 speelt ook tegen Rheko, dat daar gedeeld tweede staat. Voor ons tweede zal het dus echt nog een stuk lastiger worden, maar wie weet? Revival-2 staat gedeeld laatste, maar het gat naar de nummer 4 is maar twee punten, dus alles ligt nog open. Het eerste fluitsignaal klinkt om half twee.