Zaterdag staat Revival-1 een thuiswedstrijd te wachten tegen VIKO. Trainer Schimmel wil graag de derde plaats vasthouden samen met zijn team, en dan dient er te worden gewonnen.

De eerste ontmoeting eindigde in een dikke 19-11 winst voor het team uit Vianen, dus er valt nog wat recht te zetten. Destijds miste men wel drie basisspelers en moest men een 8-0 achterstand repareren, wat dan ook niet lukte. Zaterdag lijkt het team bijna geheel compleet en moet men dus vanaf de eerste minuut alert zijn om nu wel kans te maken op een overwinning.

Aanvang is om half vier op sportpark Overbeek, terwijl men weet dat nummer twee DWS, punten kan laten liggen bij Reehorst dat kampioen is bij winst op de Kootwijkerbroekers. En dan kan zelfs de tweede plaats nog binnen handbereik komen.

Revival-2 speelt tegen Sparta-3, de buren uit Nijkerk. Bij winst zou Revival-2 zelfs uiteindelijk nog tweede kunnen eindigen, dus daar moet men vol voor gaan. In Nijkerk werd in oktober nog verloren, dus ook hier hopen we op sportieve revanche!