“Het wordt nu elke week een beetje lastiger”, aldus trainer Kuijsten van Revival uit Terschuur. En daarmee doelt hij op de tegenstander van zaterdag, Refleks dat hij als kanshebber ziet voor de titel. Daarna treft men een week later thuis Apollo, de huidige koploper. Tel daarbij op de afwezigen in zijn team de komende weken, en dan lijken het op papier moeilijke wedstrijden te worden.
Maar met invallers (en oud eerste spelers) uit Revival-2 acht de trainer zijn team ook weer niet kansloos als het een beetje meezit zaterdag. De aanvang is al om half twee in de Veluwehal en vooraf lijkt een puntendeling een prima resultaat tegen Refleks dat het makkelijkst scorende team is in deze poule.

Revival-2 mist hierdoor Matthijs en Maaike maar ook hier staat toch nog altijd een prima team binnen de lijnen dat vol voor de winst zal gaan. Synergo-4 heeft ook vier punten net als ons tweede en daarmee staan de ploegen samen met Apollo en Viking op de gedeelde plaats drie tot en met zes in de ranglijst. Komende weken zal er dus wat meer duidelijk worden wie tot de echte top-3 hoort, wie daaronder gaat verblijven en welke ploegen op moeten gaan passen voor degradatie. Komt dat zien al om 12.15 uur !!