Revival-1 mag het zaterdag thuis opnemen tegen Elburg. Zonder publiek mag de formatie van trainer Kuijsten dan proberen de goede seizoenstart een vervolg te geven.
De spelers van Elburg behaalden afgelopen zaterdag hun eerste overwinning thuis tegen DWS, en zullen wat vertrouwen hebben getankt. Omdat koploper Regio het thuis opneemt tegen nummer twee Woudenberg kunnen de drie ploegen samen op kop komen, als Woudenberg en ook Revival weten te winnen. Maar als Regio haar ongeslagen status weet te behouden ten koste van Woudenberg, blijft Revival sowieso tweede op de ranglijst. Aanvang is om half vier op sportpark Overbeek.

De opwarmer van de middag wordt verzorgd door Revival-2, zij spelen eveneens tegen Elburg (maar dan 2). Helaas was de wedstrijd tegen het ook laag geklasseerde MIA zaterdag qua uitslag een ongelijke strijd, maar ons tweede heeft laten zien dat het ook voor verrassingen kan zorgen. Gek genoeg heeft Elburg verloren van Antilopen (hier pakte 2 juist de punten) maar won het afgelopen zaterdag afgetekend van DWS-2 dat veel te sterk bleek voor Revival 2 een tijdje gelden. Kennelijk is dus alles mogelijk? Aanvang is om 14.00 uur en komt dat vooral NIET zien, helaas toeschouwers worden niet toegelaten.
Wellicht kan er een livestream verzorgd worden of een live twitter verslag…