Vandaag zijn ons 2e en 1e op pad geweest naar de grote steden van ons kikkerlandje! Het 2e gaf de aftrap in Utrecht. Deze wedstrijd begon onder een heerlijke blauwe lucht met een prikkende zon erboven. Dit tegen de koploper in onze poule HKC, vol goede moed met een debutant in ons midden (Richard Schimmel) stelde wij ons op. Tijdens de wedstrijd liepen wij steeds wat achter de feiten aan en bleven we continu aanhaken. Met een mooie voorsprong gingen we uiteindelijk de kleedkamer in en deden we weer nieuwe energie op van overheerlijke Terbroekse mandarijnen en Snickers. Na de rust hadden we een zogenoemd inkakmomentje, maar gelukkig herpakte we ons goed en maakte uiteindelijk de terug van weggeweest zijnde Maaike van Veldhuizen in de allerlaatste minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd!

We zijn na een verkoelend drankje in de auto gestapt met een aantal van ons onderweg naar de nog grotere stad Amsterdam!

Daar waar het 1e al volop in de voorbereidingen zijn, zijn wij opzoek naar een parkeerplek. Later blijkt dat zowel de aanvoerder van 1 en de coach van 1 hier ook wat problemen mee hebben.

Bert parkeert in de enige straat in hartje Amsterdam waar hij denkt gratis te parkeren…… en Eltjo rijdt een parkje in met de auto waar een bijzonder opsporingsambtenaar hem terecht wijst en een papiertje meegeeft waar een kleine herinnering op staat aan dit hele voorval…

Afijn, de wedstrijd start onder dezelfde mooie zon als in Utrecht scheen, we begonnen sterk en bleven continu duelleren. In de rust gingen we thee drinken met een mooie 10-10 op het scorebord. Helaas kunnen we niet zo positief over de 2e helft zijn. Dit doordat de doelpunten in de verkeerde korf vielen. Dit zette door tot het eindsignaal klonk, snel weg uit Amsterdam. Onderweg naar ons mooie Terschuur.

De gemeente Amsterdam zal ons dankbaar zijn. Uiteindelijke vangst vanuit Terschuur is 3 parkeerboetes…