Na twee opeenvolgende overwinningen op rivaal DWS uit Kootwijkerbroek, is Revival-1 ineens kampioenskandidaat. Wint Revival-1 vanmiddag met 2 of meer doelpunten verschil van RDZ, dan kunnen RDZ en DWS volgende week Revival hoogstens nog naderen tot op een gelijke stand, maar dan tellen de onderlinge resultaten. Uit bij RDZ werd met 13-12 verloren, en zoals gezegd werd van DWS tweemaal gewonnen. ECKA kan al niet meer op gelijke hoogte komen.

Kortom, komt dat zien, want na de ongelukkige degradatie in de zaal, is het dus goed mogelijk dat Revival op het veld weer terugkeert naar de tweede klasse!

Revival 2 speelt tegen MIA en kan nog een mooie tweede plek behalen deze competitie. Revival-A1 is eigenlijk al kampioen, maar heeft vandaag aan 1 punt genoeg tegen Sparta Nijkerk A4 om echt alleen kampioen te worden. Dus hopelijk kunnen we een feestje vieren vanavond op RommelRock!?

De C1 heeft nog kansen om eerste te worden, de D1 mag proberen de eerste winst te pakken, de E1 is al kampioen (!) en de E2 doet het ook heel goed. De F1 heeft ook al twee overwinningen op zak net zoals de F2. Dus vandaag en volgende week nog even knallen, en dan is het weer gebeurd!