In wat alweer de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen was hebben we er alles uitgesleept wat erin zat! Tegen Regio uit Vaassen.

We waren direct bij de les Lieke scoorde vrijwel direct de 1-0 het antwoord van Regio volgde tamelijk snel maar daarna kon Regio het tempo niet volgen. Via Roel,Lieke,Bente en Roel…heeft u meegeteld? Liepen we uit naar 5-1! In de rust heeft de coach van Regio waarschijnlijk even de puntjes op de i gezet want na rust veranderde het spelbeeld. Regio begon meet te doen 5-2…5-3…Bente 6-3…6-4..6-5 en ja hoor ook nog 6-6! Het beloofde een spannende slotfase te worden. We moesten strijden tot de laatste seconden en toen Scoorde Lieke de bevrijdende 7-6! Die punten konden in de tas!

Wat hebben we gestreden voor de laatste punten. Iedereen die heeft gescoord maar ook Maud die goed ballen onderschepte, Doreen die goed schoot, Maureen die super haar best deed en Manouk die goed verdedigde kortom echt een prestatie van het hele team.

We willen ook het publiek bedanken wat in grote getale aanwezig was. Dat speelt toch een stuk fijner!

We zijn uiteindelijk 3de geworden in onze poule een knappe prestatie! Binnenkort beginnen we weer op het veld. Komen jullie ons dan ook weer allemaal aanmoedigen??