Na een overwinning en daarna een gelijk spel wist de E1 afgelopen zaterdag weer te winnen. Door deze resultaten staan ze nu bovenaan.

Helaas kon de geblesseerde Senna nog niet mee doen. Vandaag was Mila er ook bij met coachen, maar heel veel was er niet te coachen. Wat doen deze meiden en jongen het goed!

Binnen 3 seconden stonden we al 1-0 voor. Onze tegenstander De Meeuwen was nog niet helemaal wakker en dus gingen we door. Maud en Jara bouwden de score uit naar 3-0, waarna de tegenstander er ook eentje maakte. Via Fenne kwamen we op 4-1. Daarna was Saige on fire. Ze scoorde 3 keer achter elkaar. De Meeuwen scoorde tussen door ook een paar keer. Ruststand 7-4.

Een beetje water in de rust en luisteren naar de tips. Dat is soms nog wel even lastig. Al die prikkels en geen scorebord langs de kant. Hoeveel staat het nu eigenlijk?!

Geen paniek, gewoon door gaan. En dat deden ze. Gelijk 8-4, maar op het lijstje staat niet wie er scoorde. De Meeuwen wilde het weer wat spannender maken en scoorde 2x. Nog ff wat geschreeuw van Matthijs langs de kant en hop daar komen de doelpunten; Maud, Jara, Maja, Fenne en nog een keer Maja zorgden voor een groot gat. Nog één tegendoelpunt en de eindstand was bepaald; 13-7!

Weer een goede teamprestatie!!