Revival E1 mocht haar eerste wedstrijd spelen tegen DWS. Net als de kinderen van DWS was dit voor het eerst als E. Dat betekent een hogere korf en een grotere bal. Verdedigt schieten mag niet meer en de superspeler is verleden tijd. Best wel moeilijk dus! 

Iedereen was mooi op tijd aanwezig, het zonnetje scheen en we mochten lekker op het gras. Na een goede warming-up klonk om 11u het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Bert van de Glind. Zowel DWS als Revival hadden kansen, maar Revival was wat zuiverder en scoorde er in totaal vier. Het lukt DWS niet om de bal in de korf te krijgen. Dus de eindstand was 4-0. 

Revival E1 heeft goed laten zien wat ze op trainen geoefend hebben; verdedigen! Dat is behoorlijk lastig als je in één vak zonder middellijn speelt, want je tegenstander is zo aan de andere kant. 

Doreen liep heel goed vrij gelijk nadat de bal was onderschept. Ze maakte ook een heel mooi doelpunt. 

Mels speelde zijn allereerste wedstrijd. Wat heeft hij veel ballen onderschept, zeg. En ook nog de 2-0 gescoord!

Maud valt niet zo op in de wedstrijd, maar is heel belangrijk voor het team. Nog een paar keer geschoten, maar helaas net mis! Goed gespeeld, Maud!

Lieke is veel beter gaan verdedigen. Wat tikte ze mooi de ballen er tussenuit en nog een doelpuntje gescoord ook!

Mieke is ontzettend snel. Gooi de bal maar naar de korf en zij heeft hem al te pakken. Ze houdt tijdens het verdedigen ook goed de bal in de gaten.

Bente laat zich niet aan de kant zetten en dat is superhandig in de wedstrijd. Het laatste doelpunt kwam op naam van Bente.