De Revival bingo van afgelopen vrijdag 28 april, de dag na Koningsdag, heeft meer dan 100 bezoekers in de kantine opgeleverd. De opbrengst voor de club kas wordt geschat op iets meer dan 2.000 euro, en hopelijk kan de club mede hierdoor, dit jaar quitte draaien.

Het is al jaren een traditie dat korfbalvereniging Revival een bingo organiseert, daarvoor is de financiele commissie verantwoordelijk. De afgelopen jaren stonden onder andere Rolinka Druijff en Andrea van Pijkeren succesvol aan het roer van de organisatie, met hulp van Matthijs de Wit. Dit jaar werd, zoals de nieuwe structuur voorschrijft een werkgroep gevormd.
Het bleek een zo mogelijk nog groter succes dan de voorgaande jaren. in een overvolle kantine werden diverse prijzen gewonnen, beschikbaar gesteld door lokale sponsors die prijzen hadden geschonken of financieel hadden bijgedragen. Een ballonvaart voor twee personen werd vergeven… en de superronde is gewonnen door Julian LeBrun, hij kon 200,– in ontvangst nemen, waar Beppy van de Glind 100,– en Arna Dokter 50,– uit de envelop haalden.

De organisatie bedankt alle deelnemers voor hun komst en bovenal alle sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt! De slogan luidt dan ook nog altijd: Steun onze sponsors; zij steunen ons!!
1