Na het ingecalculeerde verlies tegen koploper Sparta Zwolle, is het nu zaak voor Revival-1 om de rug te rechten en te strijden voor een overwinning. Dat moet dan gebeuren in Dronten tegen ASVD, de nummer twee van de ranglijst.

De kansen op een overwinning lijken niet al te groot, want thuis werd een duidelijke 12-18 nederlaag geleden tegen dit team. Verder mist trainer Henk Schimmel twee basiskrachten in Janno en Rozemarijn Kamphorst, zij zullen vervangen worden door Suzanne Ceelen en Fred Lozeman. Revival draait niet geweldig in de zaal, en staat dankzij drie overwinningen op de onderste twee ploegen en een heel knap gelijkspel tegen Spirit dan ook terecht op een zesde plaats. Het team zal in de laatste vier wedstrijden moeten vechten voor wat het waard is om niet in degradatieproblemen te geraken. Aanvang is om 18:50 in sporthal ’t Dok.

Revival-2 moet het dus zonder Suzanne en Fred stellen. Uit bij Fiducia zal het dus lastig worden want ze staan eigenlijk op gelijke hoogte. De afronding moet wel wat beter dan afgelopen zaterdag toen het tweede de tegenstander onnodig lang liet bijblijven en zelfs moest inhalen. Degradatie is niet echt meer mogelijk met 11 punten en dus kan twee vrijuit spelen tegen de nummer vier. We rekenen niet op winst, elk punt is meegenomen zaterdag!