Zaterdag hervat Revival de veldkorfbal competitie weer, welke voor de zaal was gestart.
Na zeven speelronden staat de club uit Terschuur op een vijfde plaats met zeven punten, slechts drie punten boven de gevaarlijke zevende stek, maar ook maar drie punten onder de vier (!) gezamenlijke koplopers die allemaal tien punten wisten te behalen.

Het kan dus nog alle kanten op voor het team van vertrekkend trainer Schimmel. Hij wist met zijn team het zaalseizoen uiteindelijk nog onverwacht positief af te sluiten met een knap gelijkspel tegen buurman Spirit en daardoor directe handhaving.

Zaterdag komt de nummer zeven Elburg op bezoek en winst zou betekenen dat Revival eigenlijk al veilig is. Zover is het nog niet, want verliezen betekent dat Elburg op een punt komt en dan moet Revival voorlopig de blik nog naar onderen richten. Een belangrijk duel dus direct voor het team dat de afgelopen weken niet erg compleet kon trainen. Aanvang is om 15.30 op Sportpark “Overbeek” en daar kan Revival proberen om de 19-14 verliesbeurt van de heenwedstrijd van september uit te wissen.

Ook Revival-2 komt weer in actie.
Het tweede zou nog maar zo eens voor een verrassing kunnen gaan zorgen in de reserve derde klasse. Met slechts 2 punten achterstand op de beide koplopers is er nog van alles mogelijk. Ook hier is Elburg de tegenstander dat tot nu toe 1 puntje minder verzamelde. De uitwedstrijd werd gewonnen door het tweede met 10-12 dus het belooft zaterdag een spannende pot te worden onder mooie weersomstandigheden. Een spectaculair einde zoals in de laatste zaalwedstrijd waar Spirit-3 werd verslagen middels een doelpunt van Jeffrey van de Bunt in de slotseconden moet niet worden afgewacht; maar hoe dan ook, men moet proberen de twee punten op Overbeek te houden.