Multibox International BV, per 1 november jl. gevestigd met hun kantoor/showroom/werkplaats aan de Tolboomweg 5 in Terschuur koopt superlot van K.V. Revival!

Het bedrijf van André Spaans houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren in hun eigen fabriek in Bretagne in Frankrijk. En vanuit de locatie in Terschuur wordt de internationale verkoop, onderhoud en revisie van de machines van golfkartonnen trays opgezet. Deze machines worden vooral verkocht in de voedselindustrie, zoals o.a. industriële bakkerijen en grote vleesverwerkende bedrijven.

Maar geen enkele uitdaging op het gebied van golfkartonnen trays gaan ze uit de weg. Dus waar een kartonnen tray nodig is kan Multibox de klant van de juiste oplossing voorzien! Eigenlijk wordt er door heel Europa geleverd, maar vooral in Frankrijk waar de machines in eigen beheer geproduceerd worden. Duitsland, Polen (eigen technische service ter plaatse) en de Benelux zijn de andere landen waarin André veel zaken doet.

Sinds 3 weken is het team dus werkzaam vanuit Terschuur en heeft ondertussen kennisgemaakt met de lokale omliggende bedrijven. André geeft aan het ‘ons kent ons’ van de Terschuurse ondernemers enorm te waarderen en past hier dus goed tussen wat hem betreft. Op dit moment is de verbouwing van de showroom nog in volle gang.  Maar wij hebben al een mooie rondleiding gekregen door de gehele nieuwe, op de eerste verdieping liggende kantoorruimte en daar een beeld mogen krijgen van wat tray-opzetmachines nou precies zijn. Dit voelde echt als dé primeur in Terschuur! Tijdens het bezoek vielen wij met onze neus in de boter, want servicemonteur Peter was lijmtanks aan het reviseren die in de machines zitten. Dit wordt in de werkplaats achter de showroom allemaal met de hand gedaan. Hier hebben wij even kort van mogen meegenieten en uitleg gekregen over de werking van dit stukje vernuftige techniek. Vanuit Terschuur wordt dus heel Europa voorzien wat betreft advies, verkoop en onderhoud aan deze machines.

Ben je nieuwsgierig en wil je nog meer weten over deze nieuwe ondernemer in Terschuur, kijk dan op de website: http://www.multiboxinternational.com/

Ze zijn erg blij dat ze zo gastvrij ontvangen zijn in Terschuur!