In het menu boven in klik op je CLUBKLEDING.
Via een clublogin kom je op de site van Hummel, waar de kledinglijn van Revival al voor ons geselecteerd is onder het kopje ‘clubcollectie’. Zo kun je zelf makkelijk broekjes, rokjes, shirts of je trainingsoutfit bestellen.  Je kunt er zelfs voor kiezen het clublogo en/of je naam erop te laten bedrukken! Wil je iets anders bestellen dan de geselecteerde kleding? Ga dan naar het kopje ‘teamwear’. Daar vind je de hele Hummel collectie.

De bestelde spullen moeten worden opgehaald bij Van Duinkerken in Nijkerk. Wanneer je dat gaat doen moet je je bij binnenkomst even registreren en erbij vermelden dat je van KV Revival bent. Dan krijg je direct 10% korting op de aankopen die je gedaan hebt via de clublogin. Dit geldt voor al je aankopen via deze link, ook als het niet uit de Revivallijn is. Je kunt ook gebruik maken van een spaarsysteem van Van Duinkerken nadat je bent geregistreerd.

De vereniging bouwt  ook nog eens een bonus op met alle online bestelde artikelen, waar we weer iets leuks voor de vereniging mee kunnen doen. Dus: bestellen via deze link van harte aanbevolen, voor al je sportkleding!!