Het wordt steeds serieuzer. Afgelopen donderdag hebben we met de E1 heel goed vergaderd over het weekend weg. Wanneer gaan we? Wat hebben we nodig? Wie gaat wat doen.

De locatie is inmiddels voor de trainers bekend, voor de kids blijft dit een verrassing. Maar ze hebben al door dat er meer geld opgehaald moet worden. En die les geven we ze ook graag mee. We leren ze dat ze niet alles zo maar krijgen, maar dat ze er ook voor aan de slag moeten. Daarnaast moeten er meer dingen geregeld (vervoer, eten, etc.) worden en daar gaan ze hard mee aan de slag.

Zaterdag 8 april vanaf 10:00 uur gaan we een rondje door Zwartebroek lopen om lege flessen/flesjes en zelfs bierkratten op te halen. Lever ze dus deze week niet in bij de supermarkt, maar sponsor ze aan de kids van de korfbal. Ben je niet thuis, leg het dan onder de carport/bij de voordeur in een doos of tas. Woon je in Terschuur? Geen paniek! Stuur een appje naar 06-20429749 of mail naar e1@kvrevival.nl. Dan komen wij ze zeker ophalen. Je mag ze ook komen brengen op de Delderveenweg 3.

De E1 zal super blij zijn met elke fles/krat!