Gisteren stonden onze laatste wedstrijden voor het veldseizoen op de agenda. Vanaf nu krijgt het veld rust en duiken we de zaal in. Maar daarvoor moest het 2e een goede wedstrijd neerzetten, dit met de gedachte en het streven herfstkampioen te worden. Een extra stimulans was dit, ook omdat vandaag voor het laatst in deze samenstelling gespeeld werd. Kebi van de Kleut speelde namelijk haar laatste wedstrijd voor nu bij Revival. Haar werk waar ze vaak nodig is op zaterdag is lastig te combineren. Kebi bedankt en hopelijk zien we je snel op of langs ons veld terug!De eerste helft werd gestart en al snel merkte we dat dit niet perse makkelijk zou worden. Ten eerste de tegenstander en ten tweede was het behoorlijk koud. Het veld lag in de schaduw en er moest flink bewogen worden om warm te blijven. Dit kan in ons voordeel geweest zijn. Want wat vlogen we over het veld en wat vielen de ballen mooi in de korf. De rust werd in gefloten met een 11-13 op het scorebord. De gebruikelijke peptalk en mandarijntjes werden ontvangen en de tweede helft kon van start gaan. Hierin werd de voorsprong uitgebouwd en wist het tweede te winnen met 15-18! 1e helft veld werd afgesloten met een prachtige overwinning en een verdiende 1e plaats in de poule begin van deze zaterdagmiddag. Gefeliciteerd herfstkampioenen!!!!! 🎉🍾🎉

(Later op de dag bepaalde een andere wedstrijd in de poule dat we de strijd de 2e veldhelft weer enorm aan gaan voor het kampioenschap, het 2e staat nu 2e in de poule)

Vanuit driebergen werden de navigatiesystemen ingesteld op de Bosjes van Pex, daar waar het eerste Alo treft. Een lastige tegenstander die vrij hoog staat. Maar met een mooie opstelling en de instelling om te winnen kunnen wonderen vanuit Terschuur verricht worden. In de eerste helft krijgt Alo wat ruimte en wordt de thee genuttigd met een 8-5 rust stand op het bord in ons nadeel. In de tweede helft komen we goed terug en kan er constant aangehaakt worden en is er geen kans voor Alo om uit te lopen. 12 minuten voor tijd staat er dan ook 11-11 op het scorebord! Helaas weet Alo er achter elkaar 3 in te prikken en moeten we terug knokken, dit gebeurd dan ook, tot 14-13 en dan in de laatste minuten scoort Alo de 15e en het laatste doelpunt van deze wedstrijd. Er is mooie tegenstand geboden tegen de Hagenezen maar helaas niet verzilverd met een overwinning. Ook het eerste maakt zich op voor de zaal en komen in het voorjaar de tegenstanders weer tegen om uit te maken wie in deze poule de sterkste is.