Revival heeft met Harry Brack een overeenkomst gesloten om samen het lopende seizoen een goed vervolg te geven. De trainer heeft al eerdere perioden bij de dorpsclub uit Terschuur aan het roer gestaan, en wil nu desgevraagd Revival helpen tot de zomerstop, door de selectie te trainen en te coachen. Brack is voor zijn verdiensten voor Revival eerder verkozen tot erelid.

Brack is bekend als speler (Antilopen en Revival) en trainer/ coach (o.a. Telstar, ODIK en Revival), maar toch vooral als voormalig topscheidsrechter in de hoogste klasse van Nederland, en is daarvoor ook vijfmaal verkozen to beste scheidsrechter van het jaar. En hij is ook door het KNKV onderscheiden voor zijn jarenlange inzet voor scheidsrechters en arbitrage. Hij mocht dan ook tweemaal de hoofdklasse zaalfinale leiden, het hoogst haalbare voor korfbalscheidsrechters. Momenteel is hij nog scheidsrechters coach voor de korfbal bond.

Met zijn uitgebreide ervaring en gedegen kennis van Revival, is Revival blij met het aanstellen van Brack als trainer en coach en hoopt daarmee op mooie resultaten in de tweede helft van de zaalcompetitie en later op het veld.