Ons erelid Harry Brack is door de KNKV onderscheiden voor al zijn arbitrage werk. 

Namens k.v Revival zijn we Harry ook heel erg dankbaar voor zijn al jarenlange inzet!

Harry bedankt en van harte gefeliciteerd!

Zie het stuk van de knkv hieronder;

Afgelopen woensdag tijdens de slotavond van de officials uit groep 1 zijn de stoppende leden van de Landelijke Werkgroep Arbitrage Harry Brack, Ton van der Laaken en Henk Meuleman gedecoreerd met de gouden official penning voor hun verdiensten en inzet voor de korfbalarbitrage in de afgelopen jaren.

Harry Brack heeft zich jarenlang ingezet als beoordelaar en begeleider van scheidsrechters. Daarnaast heeft hij enkele jaren als voorzitter en later stadium als lid van de landelijke werkgroep gefungeerd. Ton van der Laaken heeft zich met name de laatste jaren gericht op de ontwikkeling van de scheidsrechters in groep 1 maar ook in de jaren ervoor als begeleider en beoordelaar van scheidsrechters. Henk Meuleman is jarenlang actief geweest binnen de arbitrage, zowel op landelijk als districtsniveau. Daarnaast heeft hij de laatste jaren binnen de landelijke werkgroep geparticipeerd, naast zijn rol als vertrouwenspersoon. Allen hebben na hun jarenlange inzet aangegeven te stoppen met hun activiteiten binnen de arbitrage, maar wel binnen de korfbalsport actief te blijven op andere terreinen.

Het KNKV wil hen nogmaals feliciteren met hun onderscheiding, bedanken voor hun inzet en verdiensten en veel succes wensen in hun nieuwe uitdagingen.