Deze actie startte in september weer als vanouds van uit de kantine. We konden weer met de jeugd eerst een patatje eten, daarna de dorpen in om weer zoveel mogelijk loten deur aan deur te verkopen.

Dit jaar kreeg iedereen een boekje mee met QR-code zodat toegedeeld kon worde via sociale media. De actie kwam goed op stoom en de Superloten vlogen de deur uit. We hebben dit jaar een record aantal Superloten verkocht,wel te verstaan 60 stuks. We willen alle bedrijven die onze club zo een warm hart toedragen bedanken.

Dit resulteert in een gigantische opbrengst van €10.598,64. Hiermee kunnen we de speeltuin opknappen of opnieuw aanleggen. We gaan nu kijken of we al wat nieuwe speeltoestellen kunnen aanschaffen van dit mooie bedrag. Die we ook kunnen meenemen naar het mogelijk nieuw aan te leggen sportveld.

De trekking vind 8 december plaats dus wie weet komen er veel prijzen onze kant op. Binnenkort gaan we de beste verkopers nog in het zonnetje zetten.

We doen een dringende oproep voor volgend jaar. Er gaan aantal mensen stoppen van deze organisatie. Dus lijkt het je leuk om dit op te pakken meld je dan bij 1 van ons

Groetjes Jorik,Laura,Simone en Alex