Barneveldse krant:

TERSCHUUR De eerste punten van het seizoen zijn binnen voor KV Revival. De ploeg van Bert van Drongelen heeft er vijf duels op moeten wachten, maar mocht twee punten bijschrijven dankzij een 24-19 zege op Haarlem. ,,Uiteindelijk win je vrij ruim, maar tot vijf minuten voor tijd was het spannend”, analyseert Van Drongelen de overwinning. ,,We begonnen scherp aan de wedstrijd, maar het lukte niet om door te pakken.”

Revival ging met een kleine voorsprong rusten, maar die werd binnen één minuut ongedaan gemaakt. Het ging vervolgens langs gelijk op in Terschuur, maar mede dankzij invalster Maaike van Veldhuizen – drie treffers in tien minuten – nam Revival afstand. ,,We bleven rustig, waren scherper en verdienden het om te winnen.”

Doelpunten: Eltjo Lozeman 6, Eric van de Glind 4, Anke Verkerk 3, Maaike van Veldhuizen 3, Ilse van ’t Bosch 2, Fred Lozeman 2, Laura Ringeling 1, Matthijs de Wit 1, Wilco Janssen 1, Martin Verkerk 1.

Bron: Barneveldse krant.