Van te voren kwamen de waarschuwingen al binnen; ‘ik ben vandaag niet zo goed, die Avondvierdaagse…’.

En het was te merken. De scherpte was er vandaag in het begin niet echt. De Meeuwen kwam op voorsprong, maar we bleven ze dicht bij ze. We moesten er hard voor knokken en de warmte werkte niet mee. Rode gezichten, zweet op de rug, maar we gingen door.

Matthijs had geen tijd om de stand in de app te gooien, dus hoe het scoreverloop was weten we niet meer. Gelukkig hield de scheids de stand goed bij. In de rust stonden we één doelpunt achter, dus we waren er nog niet.

Senna was er vandaag weer bij en ze deed het heel goed. De laatste 10 minuten heeft Matthijs verteld dat alle ouders wel een doelpunt willen zien van hun kind. En dat werkte! Bente scoorde de gelijkmaker en even later scoorde Saige de winnende (als ik het goed heb). Eindstand 6-5.

Moeizaam, maar we bleven knokken. Heel goed na vier dagen 10 km lopen. Volgende week de laatste wedstrijd in Amersfoort bij MIA.