Zo, daar zijn we sneller dan bij onze eigen thuiswedstrijden. In de Ridderspoor zaten we eerst aan de verkeerde kant, dus hup met alle spullen naar de andere kant. Daar zagen we dat het een aardig klein veld was. Dus sommige konden vanaf de zijlijn de bal er in schieten.

Na een warming-up mochten we starten. Telstar staat 2e, maar we kregen te horen dat 3 kids bij hun ‘s ochtends hadden afgemeld. Er waren er nog 4 over, dus het kon precies. Telstar kwam wat beter uit de startblokken en ging met een 1-0 voorsprong de eerste korte rust in. Niks aan het handje, we maken ze moe (want ze hebben geen wissels) en maken het verschil straks wel.

Jara had er zin in vandaag en scoorde er twee achter elkaar. Onder toeziend oog van veel supporters (heel leuk dat jullie er allemaal waren) scoorde ook Saige een doelpunt. Net voor de rust deden we onze handen te laat omhoog en scoorde Telstar nog een keer (2-3).

In de rust een paar dingen besproken, maar het belangrijkste; gas er op en grijpen die ballen! Verdedigend hadden we een paar goede plakkers; Elynn, Fenne en Senna lieten hun tegenstanders niet los, waardoor de anderen de bal konden onderscheppen en gelijk konden aanvallen. Goed teamwork! In de derde 10 minuten scoorden we beide 1x (Jara), waardoor we met 3-4 de laatste 10 minuten in gingen. Wat spannend!

Telstar kreeg al wat rode gezichten en was iets vermoeider. Jara en Saige zorgden voor een comfortabele voorsprong van 3-6. Maar Telstar wist er nog eentje bij te prikken. Maar door slim verdedigen en snel naar de andere korf te passen wisten Saige en Jara nog een keer te scoren. Winst met 4-8!

Goed gedaan, toppers! Komende week geen trainen. Veel plezier met het overnachten op school.