We mochten het vandaag nog een keer proberen, nadat het vorige week niet was gelukt om kampioen te worden. En wat voor een dag was het? Bloed heet!

In de voorbespreking werden een paar punten naar voren gehaald; snel overspelen, durven gooien en goed verdedigen (plakken). Zonder warm te lopen, maar met alleen een beetje inschieten, begonnen we aan de wedstrijd. De scheidsrechter maakte zich bekend en het bleek al snel een aardige man te zijn.

De 0-1 werd gemaakt door Jara uit een strafworp! De rode gezichten kwamen al snel te voorschijn, want de E1 vocht als een leeuw. Er werden veel ballen tussen uit gepakt, waardoor we lekker veel konden aanvallen. Evi, Maja en Jara scoorden alle drie nog een doelpunt, waardoor na 10 minuten de tussenstand 0-4 was.

De tweede 10 minuten hadden we het iets moeilijker met scoren, maar we lieten ook niets door. Waardoor we in de rust in de schaduw konden bespreken wat we anders moesten doen. Nou, helemaal niets. Lekker zo doorgaan, dan komt het helemaal goed.

Na een doelpunt van MIA, dacht Jara; laat ik er ff 3 scoren. Wat een tussenstand 1-7. Dat kan toch niet meer mis gaan?! Oeps, toch nog een doelpunt voor MIA. Maar net voor de 3e 10 minuten klaar waren gooide Saige nog een de bal door de korf.

Op naar de laatse 10 minuten….zou het dan echt gebeuren? De ouders en opa’s en oma’s waren nu niet voor niks gekomen. Nog een paar doelpunten van beide teams en daarmee kwam de stand op 4-11!!

Na de strafworpen kregen de kids een medaille, een cadeau en heel veel snoep!

Super goed gedaan geweldige kids! Wat zijn jullie een leuk team. Iedereen heeft z’n eigen plekje en samen zijn we sterk. Op naar het teamuitje om het seizoen af te sluiten. En volgend seizoen met een iets gewijzigd team weer lekker veel te leren.