Bron: Barneveldse krant

TERSCHUUR
Het is Revival niet gelukt om in Barneveld voor de derde keer van een titelkandidaat te winnen. Het Duivense Duko was met 15-16 te sterk voor het als vierde geklasseerde Revival.

In de Veluwehal kende Revival een valse start omdat de bezoekers uit Duiven in het begin heel erg effectief met hun kansen omgingen. Na de 1-6 achterstand kwam de ploeg van trainer Henk Schimmel steeds beter in de wedstrijd om via 8-9 met een 8-12 achterstand te gaan rusten. In de tweede helft bleek Revival conditioneel sterker, maar de 15-16 in de slotfase viel te laat om weer voor een verrassing te zorgen.

Trainer Schimmel was realistisch: ,,Wat wij tot nu toe hebben gepresteerd is top, zeker defensief. In de openingsfase werden wij overdonderd en schoot Duko alles raak. Daarna begon onze inhaalrace, maar mede omdat er na rust twee strafworpen werden gemist konden we niet echt aanhaken.” Het was voor Revival pas de eerste nederlaag sinds 21 januari na een reeks van vier zeges en een gelijkspel. Zaterdag speelt Revival tegen Devinco de laatste thuiswedstrijd van het zaalseizoen.

[Doelpuntenmakers Revival: Rozemarijn Kamphorst 4, Jorik Berkhof 4, Bas Ringeling 2, Eltjo Lozeman 1,Ilse van ’t Bosch 1, Janno Kamphorst 1, Laura Ringeling 1 en Bertine van de Mheen 1.]