Op 12 mei jl. was het weer zover. De jaarlijkse Revival Bingo stond op de kalender! 

En wat voor een Bingo…. Alle bedrijven in Terbroek en zelfs van daarbuiten, waar Terbroekers werkzaam zijn, hadden gul geschonken. Dat deze bingo populair is bij Revival was te zien. De hele kantine zat vol, wat dan ook voor een hoop gezelligheid zorgde. Marry had deze dag bardienst en schrok hier wel even van, zoveel mensen die ze van de nodige sapjes moest voorzien. Maar gelukkig zijn ook de mensen die aan de andere kant van de bar zaten niet de beroerdste om even een handje te helpen. Samen vormen we een team en zijn we een echte club! 

Onder aanvoer van familie Berkhof heeft de bingo-organisatie weer goed hun best gedaan! Wat een prijzen! Zelfs op de dag van de Bingo wist Alex nog iemand te charteren om een mooie prijs te schenken.

Haarproducten, bloemen, zeepjes, cadeaubonnen, handdoeken, barbecues, gourmetstellen, een ballonvaarten, een tablet en een laptop vielen er te winnen. Geweldige prijzen die onze enige, echte eigen Leontien (in de vorm van Femke Berkhof) uitdeelde aan de winnaars!  

Ook was er dit jaar een nieuwe omroeper, Mathijs, die zijn rol goed speelde en het publiek meekreeg om genoeg lootjes te kopen in de pauzes, zodat de clubkas goed gevuld werd. 

Dit bleek dan ook wel na de bingo. Er is een mooi bedrag binnen gekomen, waar de club weer mooie dingen mee kan gaan doen. Wat dat dan is, zullen we vast nog wel eens horen zien!  

En dit alles is mede mogelijk gemaakt en tot stand gekomen dankzij onze sponsoren: