Femke Berkhof is woensdagavond 15 januari in het zonnetje gezet door Sven Brok, vertegenwoordiger van de Grote Clubactie. De twaalfjarige korfbalster uit Zwartebroek, spelend bij de C1 van Revival in Terschuur, verkocht in totaal 707 loten en was daarmee de allerbeste lotenverkoper van heel Nederland. Ze werd beloond met een Nintendo Switch (een spelcomputer).

Femke, die na haar training in de Veluwehal werd verrast, verkocht in totaal 707 loten van 3 euro per stuk, waarvan tachtig procent ten goede komt aan de vereniging. De JFC-scholiere haalde omgerekend dus een kleine 1.700 euro op voor Revival. In totaal wisten de leden van de Terschuurse korfbalvereniging 2528 loten te verkopen, goed voor een bedrag van 6.067,20 euro. ,,Het geld wordt besteed aan onze jeugd´´, aldus een woordvoerder van de club. ,,De jeugd zal later ons eerste team moeten vertegenwoordigen, dus is het van belang dat ze goed opgeleid worden.´´ 

Zo kreeg de jeugd van Revival al eerder een clinic van Ruben Boode, coach van Talent TeamNL en assistent-coach van korfballeague club Top/SolarCompleet.