Trainingen senioren 1 & 2:

⁃ Senioren 1 & 2 hebben de komende 4 weken 3 trainingsmogelijkheden. Dit zijn maandagavond Revival 1 (19.30 – 21.00 uur), woensdagavond Revival 2 (20.00 – 21.30 uur en zaterdagochtend op inschrijving, trainers bepalen wie er aanwezig kunnen zijn i.v.m. Het maximum aantal spelers (tijd nader te bepalen door trainers). Deze 3 mogelijkheden om strikt aan het maximum aantal spelers te houden met deze grote groep. alle trainingen zijn de komende 4 weken op het veld!

⁃ Elke speler dient zich aan te melden via Albert Kuijsten.

⁃ Trainer is tijdens de trainingen corona-verantwoordelijke en draagt een geel hesje.

⁃ Voor alle trainingen geld dat men zich formeel aanmeld bij de trainer.

⁃ Voor, tijdens en na de training geldt heel duidelijk de 1,5 meter maatregel, ga direct naar huis (niet in groepjes) maar netjes op 1.5 meter.

⁃ Bovenstaande wordt wekelijks nauwlettend gecontroleerd, als dit niet blijkt te werken zullen we direct stoppen met de trainingen voor senioren.

Jeugd:

⁃ De B1, C1, C2 en E1: Trainen de komende 4 weken enkel de woensdagavond, dit op het veld volgens de normale trainingstijd.

⁃ De maandagtraining komt hierbij te vervallen.

⁃ F1, F2, F3 en Mini’s: trainen in de herstvakantie op het veld op woensdag (volgens normale trainingstijd). Vanaf die week erna starten de zaaltrainingen aan de Sandersstraat (ouders binnen niet toegestaan).

⁃ Trainer is tijdens de trainingen corona-verantwoordelijke en draagt een geel hesje.

Let op:

⁃ maandagavond trainingen vervallen.

⁃ Woensdag 21 oktober trainen op het veld volgens eigen trainingstijden voor alle jeugd.

⁃ Vanaf woensdag 28 oktober trainen de F1, F2, F3 en mini’s in de zaal aan de sandersstraat (ouders binnen niet toegestaan) en de B1, C1, C2 en E1 op het veld (laatste voorlopig t/m 11 november)

⁃ Woensdag 4 november (dankdag) is er geen training.