Afgelopen woensdag 8 december was de trekking vd Grote Club Actie 2021. Woensdag werd Alex gebeld door Frank Molkenboer alg directeur vd GCA met geweldig nieuws. Er was een grote prijs gevallen op een lot wat verkocht was door Revival.

Deze prijs wilde ze vrijdag middag 10 december uitreiken.  ‘S middags om 15:00 uur arriveerde we met Frank en Guido bij Gert v Essen, van Van Essen Bouw materialen aan de Bellemanweg in Zwartebroek. Daar was ook Evert vd Born met zijn vader Erik aanwezig. Omdat Evert het lot had verkocht aan Gert.

Er werd verteld dat Gert een Superlot van Evert had gekocht. En dat Evert  in de prijzen was gevallen met de meest verkochte Superloten van Nederland. Gert mocht Evert de prijs overhandigen en dat was een Nintendo Switch. Evert is er dolblij mee.

Maar dat was nog niet alles, want ook Gert was in de prijzen gevallen. Hij had de 2de prijs gewonnen van heel Nederland. Zij hebben hem verrast met een Seat Mii electric die buiten op hem stond te wachten. Gert was dolblij met deze prijs