MAAK KANS OP EEN PS5

17 april is het weer zover. Onze jaarlijkse Bingo van Revival. Dit maal helaas niet in de kantine maar online.  Onze sponsoren hebben weer fantastische prijzen beschikbaar gesteld.
Voor slechts €10,- speelt u 4 rondes mee. Wat valt er onder andere te winnen; ballonvaart, korf, gratis apk, bestuurbare auto en nog vele andere mooie prijzen.

HOE MAAK JE KANS OP DE PLAY STATION 5?

Als je meedoet met de gewone bingo rondes dan kun je extra kaarten kopen voor de bliksem rond, deze kosten €5,- p.st. en hiermee maak je kans op de hoofdprijs een PS5 die wordt aangeboden door De Korrel (we verwachten hem in Juli te krijgen. We hebben een pre order bij de mediamarkt).

OPGEVEN kan via bingo@kvrevival.nl of bij Alex Berkhof 06-10286095.Dit is voor terbroekers en leden kv revival. Onder vermelding van online bingo. Wel hebben we dan van u nodig uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, aantal bingokaarten, aantal kaarten voor de bliksem ronde en uw huisadres voor het bezorgen van de bingokaarten. De betaling gaat via een tikkie, als dit niet mogelijk is geeft dat dan even goed aan.

Aanvang: 18.30 uur. Jullie krijgen een e-mail met inlog gegevens. Wij hopen op een gezellige en leuke avond met elkaar.

Via onderstaande formulier kan je al bingo kaarten bestellen!

Bestel via dit formulier alvast jouw bingo kaarten!

Fout: Contact formulier niet gevonden.